tirsdag 30. august 2011

Viktig å vite!


VIKTIG! MeMini matboksene skal IKKE i oppvaskmaskin pga trykket og fare for rust! Dette står i teksten til hvert produkt på nettsiden vår, men ikke alle har fått det med seg... så jeg sier det her også.

fredag 26. august 2011

Når ikke alt går som det skal...

Vi beklager all ventingen på de siste Green Gate varene. Vi sender varene så fort de kommer til oss - og alle er garantert å få det de har bestilt! De som har varer som skal ettersendes vil få en liten gave sammen med varene sine, som en unnskyldning for den lange ventetiden og alt "rotet" det har vært i det siste rundt desse varene!

torsdag 25. august 2011

Litt bilder fra messen

Da er jeg tilbake fra høstens interiørmesse :o) Som vanlig var det MYE fint å se, og vi har fått tak i mange flotte varer + en helt ny leverandør! Vi kommer tilbake til hvem det er...

Jeg vil legge ut litt bilder fra messen her på bloggen, men det vil komme litt og litt utover dagen. Noe har jeg fått lastet ned, mens resten skal jeg få på plass iløpet av dagen. Kvaliteten kan være litt "så som så", med tanke på at noe er tatt med mobil, noe med kamera, og noe i så spesielt lys at det blir neste "misfarget". Men jeg legger det ukritisk ut, en herlig blanding av våre egne leverandører + noen som vi ikke har.

Det kommer kanskje ikke frem på bildene, men noe av det som gikk igjen var NATUR og STORE klokker. Og da mener jeg STORE! Ca. 1-1,5m i diameter...

Ha en fin fredag - og husk at flere bilder vil komme inn på dette innlegget i løpet av dagen!



Kult silkepapirskjørt laget av Serviteur!


Herlige PIP! Nå kommer det morgenkåper & håndkler inn igjen! (hurra)






onsdag 24. august 2011

Butikken er stengt torsdag 25. august pga messe

Jeg reiser på messe, og må derfor ha stengt torsdag 25. august. Vi har åpent igjen fredag, til vanlig tid!

mandag 22. august 2011

Julegavetips?


Vi selger godt av lunsjboksene til MeMini - og nå kommer drikkeflaskene også! De kommer først på lager i oktober, men du kan allerede nå sikre deg de du ønsker, ved å forhåndsbestille dem hos oss: www.velkommen.org

Denne serien er blitt kjempe populær og passer like godt til barn som voksne... Vi har allerede solgt flere matbokser med "Sjefen" på, til folk som skal gi dem i gave til mamma, pappa eller sjefen :o)


Alle matboksene har denne teksten på baksiden: Uten mat og drikke, duger helten ikke.


lørdag 20. august 2011

Fryser du?


God morgen! Syns du at det er kaldt & surt ute? Vi har nå fått inn herlige ullplagg fra MeMini og Kristine Vikse... Velkommen til butikken, i dag har vi åpent kl. 11-15.

fredag 19. august 2011

Dørkrans

Gleder du deg til jul, men syns det er litt tidlig å henge opp julekransen? Hva med en høstkrans? Eller kanskje noe HELT spesielt, som er like kult (?!) hele året? Her er noen mer eller mindre seriøse forslag :o)






mandag 15. august 2011

Litt inspirasjon...


Her er det litt av hvert... som kanskje får deg til å bli kreativ i dag?










fredag 12. august 2011

16 STORE kartonger med nyheter fra Green Gate!


Jeg har nett tatt imot 16 STORE kartonger fra Green Gate. Når 3 står oppå hverandre, er de høyere enn meg - og jeg er 170 cm! Så dette skal bli gøy å pakke opp, men det vil også ta litt tid. Butikken åpner i morgen etter ferien, så det KAN hende at det er litt "rotete" hos oss da...

VELKOMMEN til oss og vår "Green Gate butikk". I morgen er åpningstidene 11-15.

Astri