onsdag 30. januar 2013

Regntøy til 1/2 PRIS!

Nå selger vi ut REGNTØY til barn fra MEMINI til 1/2 PRIS!!! Gjør et kupp i regnværet ;-) Du finner det her: VELKOMMEN

tirsdag 22. januar 2013

Lysekroner fra Lisbeth Dahl

Vakre lysekroner fra Lisbeth Dahl er på vei til butikken! Du kan bestille dem nå hos www.velkommenhjem.no

mandag 21. januar 2013

GI BUD!

Vi venter inn ny butikkinnredning, og har 2 flotte bokhyller fra Ib Laursen som vi ikke har plass til lenger... (Veil. pris er 6.500,-) Bokhyllen er hvit, med 5 hyller og 2 små skuffer nederst. B:110 D:40 H:210. Litt "røff" i materialet/stilen. Rommer veldig mye :-)
Vi har brukt hyllene i vår utstilling, men de er fine - ingen merker! Hyllen er laget av tre. Ta kontak på post@velkommen.org eller ring oss på tlf. 960 11 395 OBS! Hyllene må hentes i butikken.

søndag 20. januar 2013

Gaveidéer til morsdag!

Sjå fleire gaveidéer under "MORSDAG" i menyen til venstre på nettbutikken: www.velkommenhjem.no

fredag 18. januar 2013

Hidden animale kopper

HIDDEN ANIMALE koppene har vært kjempe populære hos oss. Dessverre gikk leverandøren tom altfor fort, og vi fikk ikke alt vi hadde bestilt. Vi jobber med å få inn flere, men det ser ut til at det kan ta tid. Vi har fortsatt 3 RABITT kopper igjen på lager, som du finner HER!

mandag 14. januar 2013

Vi har vårens søteste støvler og klogger!

Green Gate har designet skoene sammen med en dansk skoprodusent - som er kjendt for sin gode kvalitet og passform. Vi har også klogger i samme stil til barn!

fredag 11. januar 2013

Vårens første GREEN GATE varer er her!

Nå kan du se & bestille de første vår- & sommervarene fra GREEN GATE i nettbutikken vår! Klikk på linken, så kommer du direkte inn på siden! http://www.velkommen.org/kategori.php?kategori=34&subkategori=273

mandag 7. januar 2013

Vil du pusse opp til våren?

Her er noen herlige tapeter fra PIP STUDIO :-) Du finner tapetene HER! En rull koster kr 750,-/780,- alt etter hvilken modell du velger. En rull gir deg 3-4 lengder. Dvs at normalt kommer en vegg på ca. 1500,-. Eller som en kunde sa "som prisen på et fint bilde"...

fredag 4. januar 2013

Er dette noe vi skal ta inn?

Bokstav/knagg i sink. Kr. 99 pr. bokstav. Skriv et ord, et navn - eller bruk forbokstavene til alle i familien... Jeg spør fordi det kommer endel av hver bokstav, og det er ikke så stas å sitte inne med x-antall bokstavknagger, dersom dere ikke liker dem eller prisen. Alt. kan vi ta imot forhåndsbestillinger. Hva syns dere? Bokstavene er 7 x 20 cm, og finnes kun i sink som avbildet.

onsdag 2. januar 2013

Ingen grunn til å stresse med kjøring, parkereing og kø... Gå på SALG hjemme, godt plassert i din egen sofa. Besøk nettbutikken vår i fred og ro. I dag starter salget hos oss - vi legger fortløpende varer ut for salg iløpet av dagen.

tirsdag 1. januar 2013

Og vinnerene er...

Mine gode hjelpere på 7 og 9 år, har trukket ut: 1) Emmeline Nicole: LIFE TOPP fra Kristine Vikse 2) Astrid Eidem Molina: TASSEN kissing kaffekopp m/skål 3) Renate Stålesen: Green Gate Edith warm grey cutlery (bestikk) ...og siden vi ikke hadde trukket noe "stort" enda, tok vi en ekstra trekning ;-) 4) Tina Dale Tønnessen: Fjær pute + servietter fra Bloomingville GRATULERER! Kjempe fint om dere kan sende meg en mail med adresse, dersom dere ikke kan hente gaven selv på butikken vår på Fjord'n Senter. (For de av dere som hadde flere ønsker: ønskene var nummeret, og det ble også trukket hvilken premie som dere skulle få der det var et navn med flere ønsker. Gavene er nå trukket og ønskene kan ikke byttes/endres. En annen voksen var tilstede ved trekkingen som vitne.)